Puskás Aréna

nyíl

Parkolási lehetőség, teljes wifi-lefedettség, akadálymentes közlekedés, modern és látványos díszvilágítások, továbbá igény esetén QR-olvasó beléptetőkapuk biztosítják, hogy a Puskás Arénába megálmodott rendezvények minden igényt kielégítenek.

A bérelhető helyszínek - úgymint a Business VIP, a VIP Club, a Sky Club, Sky Lobby és a sajtókonferencia tér - 160-1000 fő közötti kapacitással végtelen lehetőséget rejtenek magukban: a konferenciák szekcióüléseitől kezdve a mobilfalakkal sok kisebb térre osztott workshop-helyszínekig számtalan típusú rendezvény otthona lehet az Aréna.

Az épületet körül vevő parkban családi napok, vásárok és rekreációs események is megrendezhetők, illetve a térkővel borított 60.000 m2-es terület is igénybe vehető, akár részleteiben is.
A stadion falai között a hangulatos Aréna Bistro is rendelkezésre áll, hogy a rendezvény vendégeit helyben készülő finom falatokkal lássa el.

A Puskás Aréna kizárólagos catering partnere a Rampart Gasztronómia, így munkatársaink készséggel segítenek a helyszínválasztás mellett a vendéglátás tervezésében is.