Rólunk

nyíl

Rólunk

Catering mesterfokon! 

Rendezvény cateringben és vendéglátóhelyek üzemeltetésében az ország egyik meghatározó vállalatcsoportja vagyunk. Magasan képzett csapatunk több évtizedes tapasztalata és gasztronómia iránti szenvedélye garantálja azt a kiemelkedő minőséget, amelyről a szakma és a vendégek körében ismertek vagyunk.

Kiváló szaktudás, remek csapat, ragaszkodás a legmagasabb minőséghez és igény arra, hogy mindig valami újítással tegyük izgalmasabbá a vendéglátást. Ez jellemez minket most, és már akkor is ezzel tűntünk ki a hazai piacon, amikor cégcsoportunk alapjait 2005-ben lefektettük. A vállalkozás a hitvallásának és attitűdjének köszönhetően már a 2010-es évek elejére kikerülhetetlenné vált a rendezvényszervezői piacon. 

Ma a Rampart Gasztronómia Kft. a cégcsoport anyavállalataként és önálló üzemeltetőként is működik, immár nagyvállalatokra jellemző cégstruktúrával, rendszerekkel és sztenderdekkel. Ezek garantálják a hatékonyságot és a folyamatos fejlődést az üzemeltetett vendéglátóegységeink és a rendezvények cateringje illetve a portfóliónk valamennyi területén.

Szakembereink közel negyed évszázados tapasztalatára támaszkodva a folyamatos újításokat és elsősorban az ügyfeleink elégedettségét tartjuk szem előtt, akiknek pozitív visszajelzései újabb és újabb inspirációt jelentenek számunkra ahhoz, hogy a jövőben is szenvedéllyel és legjobb tudásunk szerint végezhessük úttörő tevékenységünket.

Rampart Gasztronomia Kft
Rampart Public Catering
Mobil Möbel Kft
V43 Bistro and Menza Kft
Menza and Catering Kft

Hitvallásunk

„Nekünk minden esetben a vendéglátó nevében kell helytállnunk a rendezvényen, mi képviseljük őt a fontos partnerei, kollégái, barátai vagy családja előtt, ez pedig olyan bizalmat feltételez, amelyért mindig komolyan meg kell dolgoznunk. 

Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden olyan igényt kielégíteni, amely ügyfeleink részéről felmerülhet, és mindezt olyan színvonalon valósítjuk meg, amely tovább erősíti a már megkapott bizalmat. 

Átfogó koncepció és minden részletre kiterjedő figyelem – erre épül minden üzemeltetett egységünk és rendezvényünk, akár kis létszámú, vagy akár több ezer fős eseményről legyen szó.”