Rendezvényhelyszínek

nyíl
Magyar Zene Háza

Magyar Zene Háza

Az extravagáns Magyar Zene Házában 8 helyszín áll rendelkezésre, hogy 15-300 fős rendezvényeknek adjon otthont.
A Magyar Zene Háza állandó éttermét, büféjét és kávézóját a Rampart Gasztronómia üzemelteti és a rendezvények vendéglátása is hozzánk tartozik, így nem kérdés, hogy kiemelkedő minőségű lesz az itt rendezett események cateringje is.

 

Bővebben
Néprajzi Múzeum

Néprajzi Múzeum

A Néprajzi Múzeum 2022-ben átadott új épülete kívül-belül lélegzetelállító.
Rendezvényekhez a Múzeum több terme bérelhető, melyek között összenyithatók is vannak, emellett az épület terasza is igénybe vehető - így összességében rendkívül sokoldalúan használható terek állnak rendelkezésre, ha egy igazán különleges helyszínt keres.

 

Bővebben
Bálna

Bálna

Egy igazán különleges megjelenésű helyszín Budapest szívében, parkolási lehetőséggel és egyedülálló panorámával!
A 120-750 fős, változatosan berendezhető termekben kiváló fény- és hangtechnika áll rendelkezésre bármilyen típusú rendezvényhez, a 215 m2-es terasz szintén sokoldalúan kihasználható.

 

Bővebben
Puskás Aréna

Puskás Aréna

Az egykori Népstadion helyén épült Puskás Aréna a sportesemények mellett nagyszabású koncerteknek, nemzetközi konferenciáknak, banketteknek, üzleti rendezvényeknek ad otthont.
A 78.000 főt befogadni képes Arénában egy időpontban akár 6 különböző esemény is megrendezhető.

 

Bővebben
Magyar Nemzeti Múzeum

Magyar Nemzeti Múzeum

A Magyar Nemzeti Múzeum a közelmúltban kívül-belül megújult, visszanyerte régi pompáját, miközben technikai korszerűsítést is kapott. Így mára minden igényt kielégítő, egyszerre klasszikus és modern helyszíneként szolgálhat különböző céges eseményeknek.
Több csodás terem kínál széles választékot a kisebb létszámú előadói estektől a több mint 200 fős állófogadásokig és konferenciákig, a különleges akusztikájú, gyönyörű Díszterem pedig hangversenyek számára is ideális választás.        

Bővebben
Hungaroring Pole Position Bistro &Terrace

Hungaroring Pole Position Bistro &Terrace

A Hungaroring főépületének legjobb panorámáját kínáló részén található a Pole Position Bistro, melyben igazán emlékezetes privát és üzleti események tarthatók!
Legyen szó üzleti ebédről, céges családi napról, különleges randevúról, csapatépítő tréningről vagy akár esküvőről, a helyszínt és a cateringet is az egyedi igényeknek megfelelőre alakítjuk.    

 

Bővebben
BOK Csarnok

BOK Csarnok

A több mint 20.000 m² alapterületű BOK három hatalmas csarnoka kiváló helyszíne lehet expóknak, sporteseményeknek, konferenciáknak, előadásoknak, céges rendezvényeknek.
A csarnokok remekül alakíthatók és sokoldalúan kihasználhatók, a kiegészítő helyiségek (öltözők, irodák, teraszok, konyhák stb.) pedig nagy segítséget jelenthetnek a logisztikában.

 

Bővebben
BistrOdium

BistrOdium

A BOK Csarnok első emeletén található BistrOdium bisztró nemcsak a környéken lakók és dolgozók ideális ebédhelyszíne, hanem egyúttal egy 150 fős befogadóképességű rendezvényhelyszín is.
Tágas, világos tér várja a vendégeket, loftos hangulattal, jól variálható terekkel, igény szerint helyben készült friss ételekkel és egy szuper hangulatos, parkra néző emeleti terasszal.

 

Bővebben
MVM Dome

MVM Dome

2021 végén adták át Európa egyik legnagyobb és legmodernebb multifunkciós rendezvénycsarnokát, a Népligetnél található MVM Dome-ot.
Különleges építészeti megoldásai és figyelemfelkeltő designja mellett a legkorszerűbb hang-, fény- és vizuáltechnikai felszereltsége teszi tökéletes rendezvényhelyszínné.

 

Bővebben
Advance Kantin

Advance Kantin

A Váci úti Advance Kantin egy 130 fős kapacitással rendelkező bisztró, amely modern, letisztult dizájnjának köszönhetően bármilyen kisebb létszámú, magánjellegű vagy céges rendezvény helyszínként megállja a helyét.
Különleges hangulatú berendezésével és színeivel, szakértők által tervezett extra fényhatásokkal, elegáns és mégis cool megjelenésével azonnal jól érzi magát mindenki, aki belép az épületbe.

 

Bővebben
Millennium Gardens Kantin

Millennium Gardens Kantin

A lazán elegáns, loftos hangulatú modern Millennium Gardens Kantint az irodaház dolgozói és a külsős vendégek is gyorsan megkedvelték, hétköznapi munkaebédekhez kedvelt helyszínné vált. Ennél azonban jóval többet kínál:

Bővebben