Üzemeltetés

nyíl
BistrOdium

BistrOdium

A BOK Csarnok első emeletén egy laza, kellemes, loft stílusú bisztró várja a környéken élőket és dolgozókat vagy az épp erre járókat egy ebédre, kávéra, süteményre vagy akár sörre. A kívülről is megközelíthető étterem hétköznap 11:30 és 15:30 óra között kínál ebédet, rendezvény esetén pedig ahhoz igazodva, akár hétvégén is nyitva tart.

Bővebben
Advance Kantin

Advance Kantin

Az Advance Kantin a Váci úti Advance Tower irodaház földszintjén kialakított modern menza, menüvel és Á la carte étlappal. Kreatív konyha, igényes tálalás, finom ízek és szép környezet jellemzi.

Bővebben
Millennium Gardens Kantin

Millennium Gardens Kantin

A lazán elegáns, loftos hangulatú modern Millennium Gardens Kantint az irodaház dolgozói és a külsős vendégek is gyorsan megkedvelték, hétköznapi munkaebédekhez kedvelt helyszínné vált. Ennél azonban jóval többet kínál:

Bővebben
Etno Bistro

Etno Bistro

A Néprajzi Múzeum egyszerre vagány és gyönyörű új épületében a büfét is a Rampart Gasztronómia üzemelteti, de aki szélesebb választékra vágyik, annak mindenképp a Múzeum bisztróját ajánljuk:
 

Bővebben
Trilla bisztró

Trilla bisztró

A Magyar Zene Háza állandó éttermét, büféjét és kávézóját a Rampart Gasztronómia üzemelteti. A büfében mindenki megtalálja a fogára valót egy snack jellegű étkezéshez, ha pedig ebéd- vagy vacsorahelyszínt keres a Városligetben, akkor Trilla bisztró az ideális helyszín. A keddtől vasárnapig 12:00-től 20:00 óráig nyitva tartó étterem belső kialakítása és a terasza is különleges hangulatú, belesimul a megújult ligeti környezetbe. 

Bővebben