Magyar Zene Háza

nyíl

A Magyar Zene Háza magas minőségű hang- és fénytechnikával felszerelt, akadálymentes termeiben konferenciák, díjátadók, koncertek, céges rendezvények tarthatók.

Az 500 fős kapacitású csodás földszinti koncertteremben a különleges üvegfalak által olyan érzése van a vendégnek, mintha a ligetben közvetlenül a fák lombjai alatt járna. A mesés akusztika varázslatossá teszi az itt rendezett koncerteket, de állófogadásra, gálára is remek választás 150-240 fő számára.

Az előcsarnok és a szabadtéri színpad is nagyobb, 100 fölötti létszám befogadására képes, ha pedig ennél kisebb tér lenne megfelelő, akkor az előadóterem tökéletes helyszín előadások, workshopok, koncertek, fogadások számára. A koncertteremhez hasonlóan itt is csak a hatalmas üvegfalak választanak el bennünket a park fáitól, ami a gyönyörű fényekkel együtt igazán különleges hangulatot teremt.

15-60 fő közötti létszám esetén az esemény típusától függően a VIP lounge-ot, a könyvtárat, a kávézó terét vagy az általunk üzemeltetett Trilla bisztrót ajánljuk, ahol a cateringet is az egyedi igényeknek megfelelően biztosítjuk profi csapatunkkal. A technikai felszereltséggel, műszaki adatokkal kapcsolatban szívesen nyújtunk további tájékoztatást telefonon vagy az ajánlatkérésre kattintva!

Ebédeljen nálunk és tapasztalja meg a helyszín hangulatát személyesen is!