Magyar Nemzeti Múzeum

nyíl

A nemrég teljes körűen felújított Magyar Nemzeti Múzeumban több különleges helyszín is bérelhető, eltérő paraméterekkel, ám egyformán varázslatos atmoszférával.

A csodás Díszterem méltó otthona lehet hangversenyeknek, konferenciáknak, gáláknak, s vele együtt vagy külön bérelhetők a mellette elhelyezkedő Kandallótermek is.

A Kupolaterem az épület legszebb terme, ahol a kamarazenével kísért ültetett díszvacsora a legkedveltebb vendéglátási forma a különleges hangulat és akusztika miatt.

A Rotunda illetve a két Kőtár is sokoldalúan kihasználható tér: állófogadások, kisebb létszámú exkluzív könyvbemutatók, sajtótájékoztatók, szóló- és kamarahangversenyek, előadói estek szervezhetők ide.

A rendezvények résztvevőinek a Múzeum igény szerint exkluzív tárlatvezetést is biztosít, ezzel is felejthetetlenné téve az eseményt. A vendégek együtt tekinthetik meg a leghíresebb kiállított darabokat, mint például a Seuso-kincset, az ezeréves koronázási palástot vagy Sisi személyes tárgyait.

Amennyiben a Magyar Nemzeti Múzeumra esik a választás egy rendezvény számára, kérjük, hogy mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy a Múzeum kizárólagos catering partnereként a termenként eltérő étkezési lehetőségekről is pontos tájékoztatást adhassunk!