Hungexpo

nyíl

Az évek során rengeteg konferenciának, szakkiállításnak, game show-nak, workshopnak, gálának, többnapos vállalati rendezvénynek, sporteseménynek, gasztronómiai versenynek, kutyakiállításnak adtak már otthont a Hungexpo csarnokai, így bizton állítjuk, hogy az egyedi igényekre is rugalmas megoldást találunk.

Szinte bármilyen fény- és hangtechnika bekötésére van lehetőség, mely által egészen különböző hangulatú és profilú események is ugyanolyan nívós kivitelezéssel valósulhatnak meg.
A legnagyobb pavilonban 14 000 fő is le tud ülni, de a többi helyszín is többezres kapacitású. Egyes csarnokok kettéoszthatók, és természetesen mobilfalakkal mindegyik pavilonban sokféle térelosztás képzelhető el.

A három szintes kongresszusi központban egy 2000 fő befogadására alkalmas, három részre osztható plenáris terem és 24 db kisebb szekcióterem, valamint egy 2500 m2-es multifunkcionális terem is bérelhető. Összenyitásokkal, mobilfalakkal és korszerű, süllyeszthető ülésrendszerekkel igény szerint alakítható az elrendezés. A földszinten több, 100-600 fő között változtatható kapacitású terem és egy rugalmasan variálható multifunkcionális kiállítótér is található, a több mint 2000 m2-es tetőterasz pedig kávészünetekhez vagy állófogadásokhoz ideális.