BistrOdium

nyíl

A BOK Csarnok és a Puskás Aréna körül elterülő hatalmas park a közelmúltban egészen megújult. A város frekventált pontja ez, remek közlekedési lehetőségekkel, mégis nyugodt, gyönyörű zöld környezetben találja magát, aki besétál a kapukon a Dózsa György út vagy a Stefánia út felől.

A BistrOdium ablakai és terasza a szoborparkra néznek, ez az itt tartott rendezvényeknek is egyedi hangulatot kölcsönöznek. A belső tér designja is szuper benyomást kelt a vendégekben, hiszen igazán modernre álmodtak meg a tervezők, mégis bármilyen stílus és korosztály képviselői jól fogják érezni magukat.

Akár 150 fő is kényelmesen elfér egy esküvőn, családi vagy céges rendezvényen, de kisebb társaságoknak is tökéletes választás.

A terasz 292 m2-es, így akár kifejezetten szabadtéri esemény is megvalósítható, rossz idő esetén a benti teret igénybe véve.

A BistrOdiumban tartott rendezvények kizárólagos catering szolgáltatója az éttermet a mindennapokban üzemeltető Rampart Gasztronómia. Készséggel állunk rendelkezésre az egyedi igények kapcsán is!

Ebédeljen nálunk és tapasztalja meg a helyszín hangulatát személyesen is!